Picture of the author
Picture of the author

Wie is Vivian van der Smissen?

Vivian van der Smissen

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Vivian van der Smissen. In juli 2021 heb ik de opleiding voor Filosofisch Practicus afgerond en nu heb ik een eigen filosofische praktijk.

Andere opleidingen die ik in het verleden gedaan heb zijn, Social Work (aan de Horst en later HU). Daar heb ik ook de minor Filosofie en Ethiek gedaan. Nadat ik mijn bachelor behaald had ben ik een half jaar in Ghana geweest. Daar wilde ik de tijd nemen om, naast vrijwilligers werk en ervaringen opdoen, te gaan nadenken. Over wat ik nou echt wilde. Ik was immers 20 jaar toen ik mijn Bachelor behaald had en ik voelde mij nog te jong om full time als maatschappelijk werker aan de slag te gaan. Ik wilde nog meer kennis opdoen maar vooral wijzer worden. Toen heb ik besloten om Religiestudies aan de Radboud Universiteit te gaan studeren naast mijn baan. Dat was een heel goede keuze omdat ik erg genoten heb van deze studie. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de sector Zorg en Welzijn wat ik ook nog met veel plezier doe.

De Filosofische Praktijk is een mooie aanvulling op mijn andere werkzaamheden.

Wat is een filosofische praktijk?

De filosofische praktijk is de plek bij uitstek om even stil te staan en vragen te stellen. Over een thema, vraagstuk of dilemma dat je bezighoudt. We gaan denken over het denken. Kortom; je gaat op zoek naar de wijsheid!

Over de praktijk

Wat zijn de tarieven voor een consult?

Om iedereen de mogelijkheid te geven een sessie in te plannen zijn mijn tarieven inkomensafhankelijk. Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een sessie in.

Tarieven