Picture of the author
Picture of the author

Wat is een filosofische praktijk?!

We leven in de waan van de dag en denken ook in de waan van de dag. Maar staan we wel genoeg stil bij onze gedachten? Kunnen we ons denken tegen het licht houden en onder de loep nemen? Hebben we het in de smiezen? Er zijn momenten in ons leven dat dit geen probleem is en alles op rolletjes loopt. Maar er zijn ook momenten in het leven dat we vast lopen, op een kruispunt staan. Kortom dat we onszelf vragen gaan stellen.

Dit zijn de momenten waarop mensen bij een Filosofisch Practicus terecht kunnen. Een filosofische Praktijk concentreert zich op het vragen stellen. En beter nog; dat je jezelf vragen gaat stellen die je voorheen nog niet bedacht had. Niet met als doel meer te weten te komen, maar om wijzer te worden. Dus iedereen die zijn gedachten onder de loep wil nemen, is van harte welkom bij mijn praktijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kan je een gratis en vrijblijvende kennismaking inplannen.

Wat zijn de tarieven voor een consult?

De tarieven zijn inkomensafhankelijk zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om een sessie te kunnen bekostigen. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Tarieven

Hoe plan ik een sessie in?

Mocht je nieuwgierig geworden zijn, dan kan je mij een mailtje sturen. Ik ben werkzaam in Rotterdam/Den Haag/Delft/Zoetermeer en Gouda. Klik hier voor meer informatie over het inplannen van een sessie.

Afspraak maken